För den som vill ha berg ;)

Julpynt | Var ute i god tid


skrivet den 01 apr av Admin, klockan:10:18

Julpynt är för mig väldigt viktigt. Trots att det nu nalkas vår har jag redan börjat fundera på julpynt. Ljustema.se har ett väldigt brett sortiment, allt från batteridrivna julstjärnor till julkulor i mönstrat glas. Jag kommer att vara ute i god tid i år och beställa hem ett hjärta med metallfot och LEDljus. Nästa vara på min lista över årets julpynt är den här härliga julkransen som dessutom är batteridriven.


  
Min favorit är fortfarande det här Vidinge Hjärtat som finns i både grått och vitt.

Den kommer jag att ha ute på verandan, mysfaktor deluxe! Det ligger en hel del i min varukorg på Ljustemas sajt men det kommer upp på bloggen när jag har fått hem varorna. Eftersom jag har kommit upp i över 800:- kommer jag att få hem allt fraktfritt. Bättre deal får man leta efter.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt